ELITTRÄNING

Satsar du för att nå toppen inom en viss idrott? Vill du optimera din fysik för att prestera på topp? Vår elitträning är riktad till dig som har högre mål med din träning, vill komma igång med träning efter en skada eller helt enkelt behöver optimera din träning inför nästa högsäsong.

Vår erfarenhet visar att om du vill nå toppen så måste din träning vara både extremt målinriktad och genomtänkt på ett metodiskt och vetenskapligt sätt. Det duger inte att springa på slingan eller bara lyfta vikter på gymmet!

Screeningen och programdesign för maximal effekt

Vår elitträning börjar med att du först specificerar dina krav och dina mål så vi förstår hur du tänker och hur du fungerar. Sen genomgår du en screening hos oss som kartlägger dina specifika förutsättningar och din fysiska nulägesstatus, vad gäller styrka och rörlighet.

Först därefter designas dina träningsprogram allt utiifrån grundläggande bålstyrkeövningarna till de mer idrottsspecifika styrkeövningar som krävs för att ta dig mot målen. Träningen kommer sedan att periodiseras – på kort och lång sikt – för att på bästa sätt passa dina tävlings- och träningsperioder på ett optimalt sätt.

Elitträningsprogram

Är du intresserad av mer information om vårt elitträningsprogram Advanced designLäs mer ...

Vi  har den rätta elitutbildningen

Vi som håller i elitprogrammen är elittränarutbildade på Stac Elittränarutbildning i Ronneby och har även en gedigen naprapatutbildning i grunden.

Läs mer ...


Träna med PT

S_75_100_lina-och-julia

Att träna med PT hos oss är inte som att träna med en vanlig PT!

Läs mer ...