Våra PT PAKET


S_119_3_programs


Basic-design

För dig som är motionär och vill komma igång, tränar 2 ggr/v.

När du har tagit det första grundläggande steget (HFS-design) i din träning kan du boka en Basic-design. Vi gör en enklare screening där vi stämmer av hur din kropp har anpassat sig till ditt HFS-program och du får nu ett lite mer omfattande program utformat efter dina mål med din träning och med övningar för att ytterligare förbättra din stabilitet och grundstyrka.

Pris

Med PT: 720 kr 
Med naprapat: 1500 kr

S_197_66_2

Challenge-design

För dig som är motionär, men har tränat ett tag och vill komma vidare, tränar 2-4 ggr/v.

Challenge-design har vi tagit fram för dig som har en lite högre motivationsnivå med din träning och vill träna flera gånger i veckan. Även här görs en screening, lite mer omfattande än för de mindre designerna, för att se din aktuella nivå i Flexibilitet och Stabilitet. Du kommer att få två olika program med träning för hela kroppen för att uppnå maximal effekt!

Pris

Med PT: 1080 kr 
Med naprapat: 2250 kr

S_197_83_3

Challenge-design +

För dig som är motionär, och har tränat ett tag. Du har lite höger målsättning t ex viktned- gång, tränar 2-4 ggr/v.

I Challenge-design + har du möjlighet att lägga till ett tillvalstest; Vikt/ mått/kaliper, Styrka eller Kondition. Vi ser Challenge design + som vårt bästa alternativ för dig som har målet att gå ner i vikt. Ditt träningsprogram kommer att anpassas efter det extra testet och du kommer att få ett enklare konditions-/uthållighetsprogram. Övrigt är likt Challenge design. Om ditt viktigaste mål med träningen är viktnedgång så kan du läsa mer om vår kostrådgivning här.

Pris

Med PT: 1225 kr (för icke medlemmar 1 350 kr)
Med naprapat: 2600 kr

S_197_119_4

Advanced-design

För dig som har lite högre och långsiktigare mål med din träning. Du siktar på att åka Vasaloppet, springa Lidingöloppet eller kanske både och!? Du tränar 3-5 ggr/v.

I Advanced design ökar vi på det mesta för att ge dig bästa förutsättningar att nå dina mål. Screeningen vi gör är mer omfattande och träningen detsamma. Du kommer att få två träningsprogram så att vi täcker in alla delar samtidigt som du tränar bålstyrka och stabilitet i ett separat program. Ditt rörlighetsprogram blir också större för att ge din kropp rätt möjlighet attanpassa sig till träningen. Beroende på vad ditt mål med träningen är så utformas ditt konditionsprogram därefter.

Pris

Med PT: 2 100 kr (för icke medlem 2 700 kr)
Med naprapat: 3 200 kr

S_197_136_5

Träna med PT

Vill du ha extra pushning och stöttning i din träning så ska du boka 30 minuter med en av våra PT.

Du kommer att få koll på tekniken och intensiteten i dina rörelser, för att få ut mesta möjliga av din träning. Vi ser också en bättre långsiktig effekt av träning när du tar hjälp av våra PT i den vardagliga träningen. Du får inget nytt program, men en massa "go"! Träna med PT kan du också köpa i 10-pack för ALLRA bästa effekt eller så tecknar du ett abonnemang med PT (se nedan)!

Pris

Med PT:
360 kr/30 min

Med naprapat:
600,-/30 min
1200,-/60 min