Team-training

Fördelarna med att träna i en av våra Team-training-grupper är många. Du får individuell och personlig träning av din coach, men också stöttning och gemenskapen från den lilla gruppen som du ingår i. Att ha ett återkommande tillfälle varje vecka då man träffas, utöver den träning man gör på egen hand, ger kontinuitet och utveckling i din träning. Hoppas du är med!

Hösten 2020 presenterar vi följande Team:

Strong Woman måndagar 17.00 (Lina), onsdagar 17.00 (Max) eller torsdagar 16.00 (Max) start vecka 34

I denna grupp kommer vi att jobba för att bygga starkare kvinnor, både fysiskt och mentalt. Vi kommer bevisa för oss själva att vi klarar mer än vad vi tror och tillsammans ta oss framåt. Några kvalitéer som kommer jobbas på är; rörlighet, styrka i över och underkropp, balans och olika former av kondition. Att ha en tålig och välbalanserad kropp ger möjlighet till att leva ett lättare, roligare och aktivare liv. Passens upplägg kommer generellt bestå av en del rörlighet, en del styrka och kroppskontroll och en del kondition. I höst kör vi vidare med denna populära träningsgrupp.

Må bra onsdagar 09.00 eller 10.00 start vecka 34

Här tränar vi tillsammans för att göra just det gruppnamnet indikerar, må bra. Vi kommer att jobba igenom många olika aspekter som ingår i en väl fungerande och välmående kropp, till exempel; rörlighet, balans(både sinnet och mellan kroppsdelarna), lagom utmanande styrketräning, hållning och ork. Tillsammans gör vi det roligt en timme i veckan för att de andra timmarna ska vara lättare att ta sig igenom. Alla är välkomna för vi anpassar såklart nivån till de personer som är med i gruppen.

Träningsglädje torsdagar 17.00 start vecka 34

Denna glada grupp gör återintåg i höstens TEAM. Här kör vi inspirerande träning där alla är välkomna. Vi jobbar igenom kroppen varje vecka och försöker få träning att bli en del av vardagen på ett så bra sätt som möjligt. Fokus kommer bli att göra det tillsammans, ha ett gott snack och få vår kropp och själ att må bättre under tiden. Träningen kommer passa alla och anpassas efter varje individ i gruppen.

Gubbklubben onsdagar 16.00 start vecka 34

I höst kör vi igång med en ny grupp där vi ska få igång ett skönt gäng herrar som tillsammans med en del skitsnack kommer få våra stelnande kroppar ett par steg närmare vår gyllene starka och smärtfria dagar. Vi kommer jobba mycket på smidighet, kroppskontroll, stärkande och till viss del pulshöjande träning. Framförallt så kommer vi ha en go eftermiddag varje vecka där vi träffar vårt gäng och pushar varandra till att ta leva ett lite hälsosammare och friskare liv.

 

Mer info om Viktresan och Julias Styrkegäng kommer inom kort.