TRÄNING MED LAG

Vi älskar elitträning och utmaningen att förena lagets utveckling med varje spelares egen individuella utveckling. Som målvakt har du till exempel vissa unika förutsättningar för att nå resultat, som anfallare helt andra. Vissa lagidrotter spelar på stora ytor, andra på mindre. Även om olika egenskaper premieras i olika idrotter är alla spelare lika viktiga kuggar i laghjulet.

Vår uppgift är att se till att de idrottsspecifika egenskaperna identifieras samt ombesörja att varje individ får den träningen som bäst bidrar till lagets övergripande mål.

Tester och programdesign för lag

Vi gör screeningar och tester på samtliga i laget och skapar träningsprogram både individuellt och som lag. Om ni vill att vi ska komma ut och vara med på lagets vanliga träning så gör vi det och bygger upp träningsprogram som passar där. Enstaka tillfällen eller mer frekvent – ni bestämmer och vi gör upplägget!

Testa oss på ditt lag

Vill ni ha mer information om upplägg och hur vi kan hjälpa er så kontakta oss, så tar vi tillsammans fram ett förslag som passar alla.

Behöver ni hjälp med målgesten så fixar vi det också!