Veckans kalender

Våra öppettider är:

Måndag 6-21
Tisdag 7-21
Onsdag 7-21
Torsdag 6-21
Fredag 7-19
Lördag 8-15
Söndag 11-18

Vi berörs alla av de råd och rekommendationer som gäller Corona.

Vi utökar våra öppettider på helgen fr o m 21/11, lördagar har vi öppet 8-15 och söndagar 11-18 - detta för att skapa mer utrymme i gymmet. Har du t ex möjlighet att flytta din måndags-träning till söndag eftermiddag så minskar vi på trängseln på måndagskvällar då vi normalt sett har som allra mest folk. Överlag så är det väldigt lugnt i gymmet dagtid, så fundera gärna över om du kan ändra tiden för din planerade träning. Vill du så ring gärna innan och kolla hur mycket folk här är.
Fr o m nu så kommer vi dessutom att begränsa antalet platser på våra grupp-pass till 7 deltagare plus en instruktör för att hålla oss inom de rekommendationer på max 8 deltagare som gäller. Vi kommer att dubbla antalet pass så att ändå så många som möjligt får plats. 
Vi kommer att göra om och ändra upplägg och tider på vissa pass så att vi fortsatt kan följa de råd som gäller t ex för avstånd. De nya tiderna för passen ser du nedan. På de allra flesta pass kommer vi ändra upplägget så att man tar de redskap man behöver till sin egen station, sen är man på sin station med sina redskap under hela passet. 
För att möjliggöra detta ber vi dig framöver att alltid värma upp rejält på egen hand, antingen hos oss innan passet börjar eller hemma innan du kommer hit.
Yobilityn kommer vi tyvärr att ställa in en tid framöver pga de restriktioner som råder, men vi hoppas kunna återkomma med denna så snart som möjligt.
Under de kommande veckorna kommer vi också att lägga upp filmer med träningspass på vår hemsida så att du kan underhålla din träning hemma.

En av våra största uppgifter för tillfället är att våra gäster ska kunna träna på ett säkert sätt. Vi hoppas att du känner att vi gör allt vi kan för att det ska kännas tryggt att komma hit.

Var rädd om dig själv och andra!
Take Care

Vi ses!

S_120_84_gruppass-2021

 

 

 

S_70_100_grupp-pass-beskrivning