VÅRA ELITTRÄNARE

S_207_316_s5

Roine Johannessen

Leg. naprapat (1999)
STAC Elittränare (2013)
Chek Golf Biomechanic och andra av Cheks utbildningar

Mitt starka intresse för att hjälpa människor kommer av en idrottsbakgrund där jag tillslut insåg vikten av att rätt råd, behandling och träning har en avgörande betydelse för prestationen.

Efter att ha varit aktiv inom fotboll, ishockey, motocross och baseboll och sedan som naprapat och tränare inom flera olika idrotter på individ-, klubb- och landslagsnivå har jag skaffat mig en bred erfarenhet som jag dagligen använder i mitt arbete. Det har gett mig obeskrivlig glädje och sorg, precis det livet handlar om!

Efter att jag gick ut Naprapathögskolan har det varit viktigt för mig att kontinuerligt vidareutbilda mig – bl.a. på STAC-elittränare utbildning – vilket gett mig en bred erfarenhet och djupare kunskap inom anatomi, fysiologi, skador och träning i dess olika former.

Som jag ser det är all seriös träning 100% individuell och måste skräddarsys för varje individ. En pusselbit som varit en viktig del i hur vi arbetar och tänker på Take Care.

S_207_316_s4

Stefan Larsson

Leg. naprapat (2001)
STAC Elittränare (2012)
Chek Golf Biomechanic och andra av Cheks utbildningar
Jobbat med längdåkningslandslaget 2002-2008, bl a tre VM och ett OS.

Mitt stora idrottsintresse gjorde att jag ville bli gympalärare, men två års studier på GIH gav ingen lärarexamen, dock en ökad nyfikenhet på hur vår kropp fungerar och det ledde istället till Naprapathögskolan. Fyra års heltidsstudier senare var jag färdig naprapat och efter ett praktikår fick jag min legitimation.

Genom åren har jag samlat på mig en stor, bred erfarenhet och en djupare kunskap kring frågor hur vår kropp fungerar och reagerar i vardagslivet eller i samband med träning/tävling, men även en stor ödmjukhet inför mitt arbete som naprapat och tränare.

Jag brinner för att använda mina kunskaper och erfarenheter för att hjälpa andra att nå sina egna, personliga mål. Det ger mig en kick och energi som är till stor hjälp för att bidra med den positiva energi som behövs för att hjälpa andra att bli av med sin smärta, gå ner i vikt, bli bäst inom sin idrott. Eller bara för att må bra!

På det personliga planet älskar jag idrott i alla dess former och styrketränar, åker skidor och spelar golf.