VÅR FILOSOFI

Take Care är ingen vanlig träningsanläggning, vi är mer än så. Vi är ett kompetenscentrum bestående av ett team naprapater, sjukgymnast och personliga tränare. Det är helheten och vår samlade kompetens som är styrkan och skillnaden mot många andra anläggningar. Vi ser alltid till att du erbjuds den tjänsten som bäst och mest effektivt löser dina behov, önskemål eller problem.

Vi ser det på lite annat sätt

Som terapeuter och tränare försöker vi beakta alla aspekter av dig som individ. Vem du är, vilka mål du har och vilka dina förutsättningar är? Det innebär att vi ibland ser "kropp och själ" från lite andra perspektiv och därmed kan starta behandlingar, rådgivning och träningsupplägg på ett sätt som är rätt för dig men kanske inte är självklart för alla. Först när vi förstår dig tar vi fram ett programförslag som till 100% är skräddarsytt utifrån dig och ingen annan.

Vi bygger från grunden

Vi bygger alltid från grunden, ett husbygge börjar som bekant inte med taket. Med andra ord kan man inte börja bygga en kropp på en grund som inte håller för belastningen. För oss innebär hälsa att man tar in alla aspekter av livet. Allt ifrån din livsstil, din kost och din träning bör finnas med i planen för att nå dina mål. Det duger inte att bara titta på en aspekt och tro att man kommer att nå optimala resultat, det är helheten som är avgörande. Det är vårt helhetstänk i kombination med en djup kunskap och ett äkta engagemang för att nå resultat som är skillnaden.

Det är det vi kallar Take Care filosofin!