TRÄNA MED PT

Att träna med Personlig Tränare hos oss är inte som att träna med en vanlig PT, hos oss är det mycket bättre än så. Vi har alla våra svaga punkter och luckor som behöver täppas till. Med vårt unika koncept med screening och programdesign hjälper vid dig hela vägen!

Stac Pad visar vägen

Till vår hjälp har vi också ett unikt verktyg; Stac Pad. I screeningen hittar vi luckorna och vi ser var du har dina starka och svaga punkter. I programdesignen skapar vi träningsprogram som ger dig de bästa förutsättningarna, både kortsiktigt och långsiktigt, att nå de mål du drömmer om. Grundläggande övningar för att stärka upp bål och skapa rörlighet är början på vägen mot dina mål. Därefter bygger vi upp träningen efterhand med mer styrka på alla plan. Så oavsett om du är nybörjare, vill åka Vasaloppet eller vill gå ner i vikt – vi kan hjälpa dig!

Kost med PT

Våra Personliga Tränare kan också hjälpa dig med kostrådgivning. Läs mer ...

Team-training

Small-group training är personlig träning tillsammans i en liten grupp, 4-6 personer, och är för er som blir motiverade av att träna tillsammans med någon; din partner, en vän eller kanske en
kollega? Första tillfället kommer vara ett uppstartstillfälle där vi går igenom er målsättning, vi utvärderar hur vi ska börja och vad ni vill få ut av träningen. Vi går också igenom ett upplägg för era träningsveckor samt går igenom grunderna till skadefri och säker träning. Därefter tränar ni tillsammans med er PT vid varje tillfälle i 45 minuter. Hur många veckor man vill köra samt hur många gånger i veckan bestämmer ni tillsammans och med hjälp av PT beroende på era mål.

Vanliga frågor:

Vad är en screening?

Första steget för att sätta ihop ett träningsprogram för dig är genom en screening. Vi använder oss av PT Enhance som är ett unikt screeningverktyg där vi genom rörlighets- och stabilitetstester analyserar dina behov. Utifrån screeningen och dina personliga mål kan vi skapa ett kvalificerat och individuellt utformat träningsprogram.

Screeningen kan man senare göra om för att se sin egen utveckling!
Du väljer vilken av våra screeningar du behöver beroende på hur mycket du tränar och vilka mål och syften du har. 
Efter att du fått ditt personliga program är det dags att börja träna med PT.

Vad får jag ut av att träna med en PT regelbundet?

För dig som vill ta träningen till nästa nivå ska du träna tillsammans med din PT. Skillnaden mot att träna ditt program själv är att din PT är med dig när du tränar och kan anpassa programmet efter din utveckling. På så sätt riskerar du inte att stagnera i träningen utan får en kontinuerlig variation och utveckling.
Om du väljer att träffa din PT regelbundet kommer du få ut mycket mer av din träning. Du kommer få:
• professionell vägledning
• ständig utmaning
• säker träning
• variation
• kunskap för hela livet
• motivation att orka lite extra
• lärdom om din egen kropp
• fysisk OCH personlig utveckling

Varför är träna med PT 30 minuter?

Här skiljer vi oss från den vanliga "PT-timmen". Vi har 30-minuterspass för att effektivisera träningen. Vi vet att väl genomtänkta träningsupplägg inte behöver ta lång tid samt att kortare pass gör det lättare att spendera dyrbar tid på träning. De kortare passen gör även att vi kan hålla ned priset.
Vi väljer också att lära ut uppvärmning och viss rörlighetsträning som den tränande kan utföra innan och efter värdefull PT-tid.

Vilka tider finns tillgängliga för PT?

Våra personliga tränare jobbar både vardagar och helger samt dag och kvällstider vilket underlättar för dig att hitta en tid som passar oberoende vad du har för arbetstider.

Vad kostar det att träna med PT?

Beroende på vad du behöver och önskar så erbjuder vi olika upplägg för personlig träning. Kanske vill du bara ha ett träningsprogram som är anpassat för dig och sen träna själv, eller så vill du nå nya nivåer och vill träna med PT varje vecka. Tillsammans med din PT kan ni hitta det paket som både passar dina mål och din plånbok.