GRUPPTRÄNING

Nu finns det studier som bekräftar det vi vetat länge: Att träna tillsammans i grupp med andra ökar känslan av lycka och välbefinnande. För det kan vi tacka våra endorfiner som utsöndras vid fysisk träning och bidrar till att vi upplever lycka, mår bättre och blir mer motiverade att pressa oss.

För att uppnå glädje, motivation och prestation har våra gruppträningar utformats med relativt få deltagare. Instruktören ska enkelt kunna se och överblicka alla deltagare för att kunna pusha varje individ att ge det där lilla extra som innebär skillnaden mellan vanlig träning och effektiv träning.

De olika gruppträningarna vi erbjuder är:

Tabata

En högintensiv intervallträning med fokus på styrka och kondition.

TC-X

Mer styrketräning med olika intensiteter för att känna de olika effekterna av varierad träning.

Funktionell cirkelträning

Styrketräning i cirkelform där du får träning som på alla vis stärker din kropp och ökar funktion och rörlighet för att klara av vardagens alla påfrestningar.

Yoga  INSTÄLLT TILLS VIDARE

Yoga betyder balans och är träning för både kropp och själ. Du ökar din rörlighet och styrka, fördjupar din andning samt tränar ditt fokus. Genom bättre anding, fokus, kroppskontroll och rörlighet kommer du få en ökad förståelse för kroppen och dess rörelsemönter samt skapa en balans i kroppen som kan utveckla din träning och förbättra prestationen.
Se yogan som ett komplement till din övriga träning.

TC Rörlighet/stabilitet

I 30 minuter arbetar vi igenom kroppen med dynamiska och statiska stretch- och stabilitetsövningar. Passet kan med fördel kombineras med TC-X eller som uppvärmning eller nedvarvning till ditt eget pass ELLER om du vill komma hit och köra bara TC Rörlighet/stabilitet.

Priser

Läs mer ...


Friskare medarbetare

S_120_58_puff-foretag

Take Care har nyckeln till friskare och mer motiverade medarbetare. Läs mer...