GRUPPTRÄNING

Nu finns det studier som bekräftar det vi vetat länge: Att träna tillsammans i grupp med andra ökar känslan av lycka och välbefinnande. För det kan vi tacka våra endorfiner som utsöndras vid fysisk träning och bidrar till att vi upplever lycka, mår bättre och blir mer motiverade att pressa oss.

För att uppnå glädje, motivation och prestation har våra gruppträningar utformats med relativt få deltagare. Instruktören ska enkelt kunna se och överblicka alla deltagare för att kunna pusha varje individ att ge det där lilla extra som innebär skillnaden mellan vanlig träning och effektiv träning.

De olika gruppträningarna vi erbjuder är:

TC-E
E står för Endurance, ett riktigt härligt flåspass! Ett svettigt och roligt pass där konditionen får sig en rejäl omgång på våra fyra stationer. Vi arbetar kontinuerligt, så snabbt och så mycket du orkar i fyra minuter. De första tre minuterna kör du fullt ut på din station, den fjärde och sista minuten kör alla deltagare passets utvalda övning, så mycket du bara kan, ända in i mål! Du får efter det tre minuter vila till att återhämta dig mellan stationerna innan vi kör vidare på nästa. Träningen anpassas till din nivå utifrån din
kapacitet och dina förutsättningar. Pusha dig tillsammans med alla andra deltagare! Låt svetten spruta och energin flöda, nu kör vi!

TC-X
X står för exceptionellt! Dessa omtyckta pass kommer att utveckla dig såväl fysiskt som psykiskt. Att kämpa för fullt med roliga och varierande övningar tillsammans med ett gäng som peppar varandra, blir det bättre? 3 x 6 minuter, 2 x 12 minuter eller kanske 30 minuter efter din egen nivå och rutin, det är TC-X det! Skivstänger, pilatesbollar och viktsäckar kommer att bli några av dina nya kompisar.

TABATA
Den mycket populära träningsformen Tabata är både rolig och effektiv genom sina korta och snabba intervaller. Vi arbetar i 20 sekunders intervaller som är uppdelade mellan 8 olika övningar. Lär dig hantera fria vikter som kettlebells, bulgarian bags med mera. Alla övningar går att anpassa till din egen nivå, nybörjare som rutinerad. Det blir svettigt och mycket flås i en motiverande atmosfär.

FCT = Funktionell Cirkel
Funktionell träning för hela kroppen! Ett roligt och fartfyllt pass där vi tränar både styrka och kondition i intervallform. Vi kör flera olika övningar där vi går igenom hela kroppen. Vi använder bl.a kettlebells, medicinbollar, cable cross och annat smått och gott du hittar i gymmet! När vi är klara så har du fått ett komplett träningspass som gör gott för både kropp och knopp!

STAVGÅNG
En härlig promenad i parken! Vi träffas på parkeringen vid Serve-hallen i Laholms stadspark. Vi går en runda och har stopp på vägen med rörlighet och styrkeövningar. Medtag egna stavar.

YOBILITY
Yogainspirerad rörlighetsträning. Vi tränar upp rörlighet, stabilitet och kroppskontroll, vilket kommer att göra dig starkare, snabbare och friskare!

MINDFULNESS
Medveten närvaro. Vi "landar" tillsammans under en guidad session.

Priser

Läs mer ...


Friskare medarbetare

S_120_58_puff-foretag

Take Care har nyckeln till friskare och mer motiverade medarbetare. Läs mer...