30 september kl 10-14 på vår anläggning i City. Välkommen på träning och fika!

S_120_80_bild-pratbubbla

Välkommen till Take Care – din kompletta friskvårdsanläggning!

Hos oss kan du träna i vår toppmoderna cirkelträning eGym. Träningen är enkel, snabb och motiverande.

Maskinerna ställs in en gång, sedan anpassar de sig efter användaren, därför passar de alla, både proffs och mindre erfarna användare. Maskinerna genererar motstånd med hjälp av en motor och justerar vikten efter användarens styrka, så du behöver aldrig tänka på att välja rätt vikt eller ändra maskininställningar. Du tränar cirkelträning 2-3 varv i cirka 30 minuter och allt styrs av ditt armband där informationen om din unika träning lagras.

Det blir inte enklare än så här att få till en bra träning och dessutom är det otroligt roligt, eGym är så smart uppbyggt att du nästan glömmer att du tränar.

Är du nyfiken? Lördagen den 30 september mellan 10 – 14 har du möjlighet att prova på vår eGym-träning helt kostnadsfritt. Vi bjuder dessutom på kaffe och bulle. Så ta med dig en vän och kom till vår anläggning i City på Järnvägsgatan 6A för en unik träningsupplevelse.

Som medlem på Take Care har du samtidigt tillgång till resten av utbudet, såväl i City som Nyby, så den som vill kombinera sin träning med eGym med till exempel gruppträning har all möjlighet till det. Än en gång - varmt välkommen till oss!